Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bok som skall bli av, eller böcker, vi får se!


Därutav! Koppla på charmen.

Koppla på charmen? I teknikens värld?
När HON, är så tekniskt okunnig, kommer hennes liv att förändras, i alla aspekter, till att genomsyras av tekniken.
Teknisk historia, däri, därutav.

Och en annars ovidkommande fråga;
Varför skriver hon bara korta notiser om vilka berättelser som hon ska skriva, istället för berättelserna som hon vill skriva?

Slutligen, om du har...

Manodepressivitet.
Hjärnans pressfrihet.
Iallafall när det gäller dig.
Är alla Manodepressiva kreativa?
Hjälper det att vara kreativ?
Eller stjälper det?

Vad stjälper?
Och vad hjälper enligt annans syn? Läkare o.sv.
Vad hjälper, enligt din syn, du som är manodepressiv?
Varför fick du Lpt?

Manodepressivitet, är mer populärt än aspergers.
Det är farligt, att skriva så här!
Eller är den mer i skymundan?
Vad är verklighetens sanning om detta?
När en med aspergers och en manodepressiv möts...




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-19 17:04



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
.okay! :)
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim