Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han älskar henne

oavsett om hon inte älskar honom
Han älskar henne oavsett om hon inte vill tro det
Men ibland så kan faktiskt hans kärlek till henne
kännas jäkligt tuff
Allra helst när hon bara ger honom en liten vänskaplig
knuff med ett riktigt stort leende på sina läppar
då det i hans hjärta sätter vissa käppar
Kärlekskrank som han nu är i henne
Men det försöker han ändå att inte bry sig
så mycket om
Och varför ska han göra det, när hon aldrig vill ta det
fulla steget helt ut, utan bara hoppar in i hans
lilla kärlekssång som börjar om och om igen
Som börjar om och om igen
för en älskade vän…

Han älskar henne oavsett om hon inte älskar honom!

Ken Cassel
19/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-19 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel