Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är stark

Och du är så himla söt
Du gör mig hård
Får mig att börja tro
Får mina så små att börja gro

Kärleken är stark
För titta bara på de där två som sitter där på bänken
och hånglar med varann i stans så stora
och vackra park
Tjusigt värre

Och titta på bänken där borta
Där är det visst en till som håller kärleken stark
En missbrukare som håller på att slå i sig sitt
älskade knark
Men inte lika vackert eller tjusigt

Och så har vi den där lilla pojken där borta
vid den stora fontänen
Ja, han som nu också håller kärleken stark
Men det till sin egenhändigt välgjorda segelbåt
gjord av bark

Så kärleken är stark vart den nu än är
då den hela tiden vinner ny mark i människors hjärtan
Och det är väl tur det
För är den inte stark så är det lätt hänt att man
får känna av den där riktigt jobbiga smärtan
Den där jobbiga smärtan som man inte ens
önskar någon annan
Ja, för så ont kan det göra i ens hjärta när kärleken
har skitigt sig
Och då man bara går omkring där och känner sig
helt olycklig...

Kärleken är stark!

Ken Cassel
19/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel