Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


SVENSKA INKVISITIONEN

Här kommer svenska inkvisitionen:

"Har du röstat än, min vän?"

Om man vägrar, så skärper man tonen

Diktaturen slår till igen

Det är svenska inkvisitionen

Man står med manegen klar

Och man putsar och fejar på tronen

Det är inte så lång tid kvar

Antikrist ska ta över ruljangsen

Han ska skapa global diktatur

"Heute Schweden und Morgen EU-ropa!"

Det är dags att bryta sig ur!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2019

 

Totalbojkotta valet den 16/5!

Vägra att rösta!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-05-19 17:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Helt rätt!
Många tack för kommentaren!
2019-05-19

    ej medlem längre
EU-diktaturen struntar jag blankt i! Ingen övertalning eller påtryckning biter på mig!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP