Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill ha en kvinna

som har förmågan att kunna göra honom glad
nästan varje dag
En som alltid är lika tillmötesgående som han själv
En med en förtjusande blick som kan få honom
att smälta som choklad
Ja, det vore någonting det
Någonting bra

Han vill ha en kvinna
Och han vill ha henne nu
En som han kan få krama om och pussa på
En som han kan prata om allt med
Ja, det vore riktigt kul

En förtjusande kvinna lika underbar och vacker
som du
Och vem vet
Kanske de med tiden smälter ihop och blir till en
man och fru

Ja, han vill ha en kvinna
En som han kan få älska och skämma bort
på dygnets alla timmar
En som han kan vara ute på den stora oceanen med
där de kan hålla på och dyka och simma
En kvinna som han för allt i världen inte vill ska
få försvinna

Ja, det är det som han vill ha
Så han hoppas att han snart ska råka springa in i henne
Ja, så fort som möjligt helst
Händer det
Ja, då skulle han bli så himla otroligt glad...

Han vill ha en kvinna!!!

Ken Cassel
19/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 18:42



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vem är han?;);)
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel