Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vad det bästa är med dig

Nej!

Jo, det är att du alltid lyssnar på vad jag har att säga
Att du alltid tar det till dig
Och det i sin tur får mig att alltid känna mig riktigt
trygg hos dig
Plus att du alltid är så lätt att umgås med
För aldrig har du några baktankar och håller på
och stöter på en eller så i onödan

Eller så har du det
Men det är i sådana fall inget som jag har lagt märke till
Så tillsammans med dig kan jag alltid känna
att jag kan vara mig själv
Så när vi två träffas på hoppas jag att du vill förstå
att jag helst aldrig vill gå
Gå ifrån dig...

Vet du vad det bästa är med dig!

Ken Cassel
19/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om äkthet!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel