Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag & min kapten.

Mina känslor skaver
Som ett par klackar
På natten, på vägen hem
En kullerstensgata bort
Bort från sång&dans&sprit
Aldrig långt från sprit
Den första att kritisera
Dem är bara jag
Den första att förkasta
Dem är även det jag —




Fri vers av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-19 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen