Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Det Var En Annan Tid o Plats*


"Det var en annan tid då,
En annan plats här på jorden

Det var en annan dag av ljus då,
En annan natt av mörker

Det var en annan stig då,
En annan väg att vandringen gå

Det var en annan glädje då,
En annan sorg där i livet

Det var en annan tid då,
En annan plats av sommar, höst, vinter o vår"




©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-20 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo