Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR VI ÄLSKAD….


ÄR VI ÄLSKAD….

Vi säger alla att vi älskar blommor ändå plockar vi dem

Träden älskar vi ändå så hugger vi ner dem.

Då är det väl inte konstigt att människor är rädda när någon

säger att du är älskad

72år, Växjö

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-20 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj