Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar (aldrig)

Jag väntar tills han frågar
du ska bara veta hur många gånger jag tänkt
"jag väntar tills han frågar"
så jag väntar
och väntar lite till
"hallå förresten, vill du prata"


Jag väntar aldrig tills han frågar





Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 06:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin! Finns inget som en utebliven fråga! Lite som sms-svaret som dröjer!
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten