Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du värd att det är värt det

Är det värt det?
Alla tårar
Sömnlösa timmar
Stunder av avund
Är det värt det?
Att fälla tårar
under ensamheten
Är det värt det?
sju månader
någon till
Är du värd det?

Är du värd att det är värt det?




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-20 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten