Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projekt

 

 

 

alla miljoner som samlas in

vart tar de vägen

når de resans mål

 

kommer de till svältande tillgodo

får de mat och dryck

kläder och skydd

 

svälten tycks inte ha ett slut

man håller svältande vid liv

bara en kort stund

 

verkar dödsdömt projekt

ändå man fortsätter

pumpa in pengar

i ett projekt utan slut




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-20 10:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Alltid samma visa, organisationer tigger kosing men förser sig själva först, bara Bengt Bästerberg hade 68500:- i ARVODE i månaden som Röda Korsets ordförande + en mille för övriga uppdrag för tio år sen. Rimligt?
2019-05-20

    ej medlem längre
En text som väcker en del funderingar och frågeställningar.
2019-05-20

  Kungskobran VIP
Det medsta hamnar i administratörennas händer både hos sändaren och mottagaren.
Är med i shelterbox projektet , det når fram till 96% enligt undersökningar.



2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP