Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkvällar


Innesluten
slumrande ännu
är sommaren

Tiden att bara
få vara

Promenaden
från kusten
in mot det lilla
samhället
Dränkt i milt
kvällsljus

Värmen som
låter oss sitta

uteserveringarna
igen
och se ut över
det lilla torget

Ströva kring
och känna på
utbudet av varor

Kläder till salu
Snarlika förra
sommarens utbud

Galgarnas rasslande
ljud i den lätta
sommarbrisen

Och vilan därefter
på den lilla
uteserveringen

Samtalen eller
tystnaden

I förklaringen ljus
ännu en sommar

Av alla sommarkvällar
på jorden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-20 10:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig sommar stämning i fint bildspråk!
2019-05-20

    ej medlem längre
Vilken fin sommarkänsla.
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP