Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll på/om fötter!

Skomakare och läkare som sysslar
med våra fötter, röner inte av
etablissemanget stort intresse
men vi som har våra fötter KVAR
vi vet hur gott bra skor och
bra skötsel för våra fötter gör
så på eloger vi inte spar
och vi hoppas att de på oss hör:
Ni är ju livets viktigaste aktörer
blir fötternas ljuvligaste
TRANSPORTÖRER
en sorts UPPLYFTANDE
KONSTRUKTÖRER
som alltid på god fot
oss framåt för!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-20 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt