Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort med osynliga munkavlen befria känslorna i ljus

Människor borde slita av munkavlen
som sitter hårt efter år av manipulation
en slags hjärntvätt att det är bättre att
vara tyst än att höja rösten och istället
lagras alla känslor som borde frigöras
det tysta folket är tre ord som spritts
det är absolut inte sunt att leva på det
här sättet och lagra allt inombords
själen krymper ihop och mår dåligt
folk går omkring med osynliga ryggsäckar
tyngden varierar bördorna är olika
men det sliter oerhört på kropp & själ
svenska folket knaprar enormt mycket
lugnande piller och det är omtalat
man måste komma till roten för att
lösa detta sorgliga problem som gror
självmordsstatistiken ligger väldigt högt
den psykiska ohälsan ökar och det är
inte så konstigt med den hemska
samhällsutveckling som håller på
alla känslor måste befrias i ljus
om fler vågade tog steget så skulle
de må mycket bättre och känna sig friare
men vad ska andra tycka tänka om man
rycker bort munkavlen och låter allt pysa ut?
konflikträdslan är stor men den måste erövras
ju mer man vågar ju mer växer man
ju mer man befriar sitt inre
ju bättre och gladare blir man
sist men inte minst vi är alla speciella
inte lagom som lagomlandet
vill få oss att tro om oss själva
det ordet är att förminska trycka ihop
jante-tänkandet måste sopas bort
sträck på dig människa
du är unik du är någon
låt din röst tona!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-20 11:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo!
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP