Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet löv i vinden. (lång version)

Ett litet löv fladdrar i vinden.
Brunt, torrt och med en del hål i.
Tillslut lossnar det och förs iväg av blåsten.
Det transporteras en bit bort och sen faller den ganska snabbt ner till marken.

Nu ligger det på grusvägen som leder bort till stallet,
men snart kommer en fyrhjuling och kör över det.
Nu ser jag inte lövet längre, jag vet inte var det tog vägen.
Sakta reser jag mig upp från stenen jag sitter på och ska gå hem till mig.
Ingen är hemma och ingen vet att jag är här.

Jag går och går, men jag går inte hem.




Fri vers (Fri form) av Storm Aska
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-20 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Storm Aska