Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa hållplats.


jag trodde nog jag hade
byggt upp mina murar högre
än så här

men dina energier
sätter mina jävla
cirklar i rotation

jag tror jag
kliver av här.





Fri vers av emsutan
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-20 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan