Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I mina skor…

I mina skor!

Ingen passar in bättre
Än
Mig själv

Än
Mina drömmar själva
Och mitt ego själv

Än mitt förlorade liv
Än min förlorade jag
Än min förlorade heder som ett barn

I mina skor!

Går man barfota och naken
Sover man vilt och naken
Lekar man barnslig och naken

Som mitt barndom
Som min ungdom
Som min ålderdom

Och min ensamhet
Och min ovishet
Och min saknande

Och mitt icke älskade liv

Som ett barn
Som en unge
Som en vuxen

Halkar jag sned bort från den allmöjliga
Går jag sned som orm
Sitter jag sned som en handikappat

Obekvämt står jag
Obekvämt går jag
Obekvämt vilar jag

Och den okände jag till allmänheten
Den mannen utan ett par skor jag
Och den mest hatade personen av gud… jag

Och Guds den misslyckade skapelse Jag!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-05-20 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP