Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om mig!

 

Om mig!
Tungt faller natten
Och lämnar ingen plats för sömnen

Om mig!
Tungt och aggressiv faller mardrömmen
Och ger ingen plats för den ljuva drömmen

Om mig!
Tungt och krassligt vaknar dagen
Ger ingen plats för liv och rörelse

Om mig!
Deppig umgås ensamheten
Ger ingen plats för några ord utom de trasiga ord

Om mig!
Stark lyser sanningen
Ger ingen plats för lögnerna

Om mig!
Flyr allt bort mig till och med min skugga
Ger ingen plats för någon annans skugga in

Om mig!
Allt är bara en ting utan känslor
Heller kärlek och bluff

En ting valde GUD skapa mig till
Till en ting blev jag livet ut
Till en ting förblev mitt enda liv i existensen

Om mig är bara livlös och död!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-05-20 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP