Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vande mig så småningom





Huden längtade efter beröring
av kärleksfulla händer

en klapp på kinden
eller en hand på axeln

men mest av allt
känna värmen av en kram

huden längtade
efter det som aldrig blev




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2019-05-20 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker och nog så sann
jag blir berörd

alla vi minns vi på olika vis
2019-05-31

  Fulbergarn
Instämmer med övriga kommentatorer!
2019-05-27

  Gunnel Eriksson VIP
Många åldringars situation skildrad
med stor ömhet.
2019-05-22

  lila fjäderblomman VIP
Sorgligt
2019-05-21

    Dan Myrbeck
Berörandebra berättat.
2019-05-21

  Ezmeralda VIP
Närheten är viktig.
En kram en smekning på arm eller kind. Saknaden efter det som var känns påtaglig.
Kram
2019-05-21

  M.Eta
Närhet och värme höjer livskvalitén. Kan få bekymmer att kännas lättare att lösa. Kram, kanske inte känns ända till dig men är välment!
2019-05-21

    Peter Söderqvist
Saknaden så fint skriven.

2019-05-20

  MALVAA VIP
varma hälsningar ge mig din hand ;)
2019-05-20

    Birgersdotter VIP
Att inte bli sed och inte få närhet gör ont.
2019-05-20

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord kring något
vi alla behöver, ömhet, närhet
och beröring.
2019-05-20

  överlevaren VIP
Närhet betyder mycket ...liten som stor!
Kram på dig!
2019-05-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Och det är skrämmande iskallt att bli berövad detta! Många har nog upplevt detta som barn eller vuxen. Bra skriftat!
2019-05-20

  ULJO
Närhet av någon man älskar är det man behöver mest. I alla lägen.
2019-05-20

  StinaJ VIP
Berörande skriftat.
2019-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
<3- kramar är värt guld - att avvänja sig lär vara svårt - men det finns ju djur att klappa och gräsmattor mjuka...
2019-05-20

  Niliboy
ja, en kram vore fint!
2019-05-20

  Maria Sundelin VIP
Det är något man inte borde behöva vänja sig vid
Kramar
2019-05-20

  Feliaxel VIP
Närheten är nog det man saknar mest
2019-05-20

  Öknens Ros VIP
Av det som aldrig blev finns minnet kvar.
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP