Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tummen upp för...

Det sägs ju våren är vackrast, när
allt är nyutslaget, då gäller det att
tappa taget om egna jaget, ta till
sig förslaget, vila, njuta lite mer
överhuvudtaget, sen bättre
orka med draget...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-20 12:07



Bookmark and Share


  ULJO
Alla borde få njuta mer av det som pågår i naturen nu.
2019-05-20

  Feliaxel VIP
Våren är absolut vackrast nu och ger så mycket energi
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt