Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädesärlan

Snart blommar flädern och liljekonvaljen. De kommer hit igen, landar som vanligt och alltid vid samma tid, som en återfödd erigerad Jesu. Och sädesärlan trippar som en frigid dam som så till den milda grad kan gå i högklackat att den glömt hur det ska läras ut.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-20 12:39



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En fin fångad vårbild. Sädesärlan skapar minnen. På jobbet hade vi en som blev omdöpt till sädesErland.
du gör som vanligt fina betraktelser.
2019-05-24

  Öknens Ros VIP
Humoristiskt betraktande av djur och natur.
2019-05-24

  Annie b'larsson VIP
Två härliga texter av dig, "Rödhaken" och "Sädesärlan", får mig att vilja gå ut i skog och mark och lyssna efter dessa små mirakler. Tack!
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson