Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta läge...

Våren ger så mycket energi
så man bara jobbar på
känner sig då
som ett arbetsbi...

Men man skulle kanske
en bidrottning bli
från många sysslor
då bli fri...

Bara mer mysa
på vintern slippa frysa
för då samlas bina hos
henne där och med vingarna
runt om henne fladdrar
och temperaturen kan stiga
till över 30 grader då...

Detta är ju nå´t att
tänka till på... .. .




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-20 14:25



Bookmark and Share


  ULJO
Mera mys mindre jobb, låter väldigt bra.
2019-05-20

  Feliaxel VIP
Låter som en bra idé
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt