Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt är livet!

Den som inte har så mycket
är lycklig över det lilla.

Den som lever i överflöd är
olycklig för att han inte har
tillräckligt!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-20 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så enkelt så klokt!Tack för orden de är väl värda sin vikt i guld!
2019-06-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr mycket sanning i dina ord!
2019-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om skilda världar!
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP