Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tackar sin lyckliga stjärna

nästan varje dag över att han känner sig frisk
och mår bra
Och varje kväll och natt som han tittar upp emot skyn
så lyser hans glittrande stjärna så klart för honom
Och trots att den är så otroligt långt borta
så gör det honom ingenting
För när den lyser upp för honom härnere i byn
blir han ju jämt så himla otroligt glad
Det är helt okej
Så han tackar sin lyckliga stjärna nästan varje dag
då han älskar den
Vill vara stjärnans gode vän långt in i framtiden
då han har fått för sig att den
vakar över honom...

Ken Cassel
20/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-20 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel