Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET SVARTA ORDET!

- Säg mig ett ord

- Du är det värsta svarta ordet som hamnat på jorden

Många bör bo i en separat planet

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2019-05-20 15:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
dom letar ju efter en sån planet, tyvärr tror jag inte det är genomförbart.
2019-05-21

  Marita Ohlquist VIP
En del vill man ha på lååångt avstånd!
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP