Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte att mörklägga sanningen avslöjar

Artiklar på artiklar skriver om våld
om oprovocerade angrepp på oskyldiga
helt utan förvarning blir de misshandlade
våldet har blivit vardagsmat på folks fat
attacker av olika slag sker på laglydiga
detta fenomen händer även i Europa
massor kan vittna om hemska händelser
varför blir människor påhoppade utan vidare?
det otäcka är att det ser ut att bli värre
på listan utav nedbrytande otäcka saker
finns det mycket som skulle kunna skrivas
tänker på alla våldtäkter som pågår
på alla som får sina liv förstörda
vad gör bestämmande politiker?
varför agerar de inte kraftfullt över
allt negativt som greppar om landet?
med sin flathet banar de väg för alla
jävulskaper som håller på att förgöra allt
hur länge till ska folk orka leva i denna
rent ut sagt sataniska utveckling!
de är ju i klorna på ledare som inte vill
dem och landet de bor i väl
det går inte att mörklägga
sanningen avslöjar helt klart
att de gör skillnad på folk och folk
tala om att vara rasister och sen
har de mage att slänga det ordet
på andra som verkligen inte är!
jag vill inte höra allas lika värde
komma ur deras lögnar munnar mer
de ljuger ju så de tror sig själv!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-20 16:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2019-05-21

    ej medlem längre
Först förlorade de arbetarklassen.

Därefter krackelerade deras gränslösa idéer om hur tunnelbaneresande i Sverige kunde förena människor med inkompatibla värderingar.

Den känslostyrda klimatalarmismen kommer nu till dem som en räddande 16-årig ängel från FN och Bryssel. (Hur många känner till svagheten i IPCC´s ickevaliderade klimatmodeller?)

De dagliga rubrikerna om ett nationellt sönderfall tränger in under huden på alla som skolats i kritiskt tänkande.

Bra text, mare.
2019-05-20

    ej medlem längre
Vi bor i en osäker värld i en osäker tid, och klockan tickar, fem minuter i 12.
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP