Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation, affirmation, affirmation - allt efter lägligt olämplig situation ... när jag ändå håller på ...*suck* Det var i januari 2006 när dessa ord tillkom och publicerades här tidigare ... - I nuläget vet jag att det är precis så men så mycket mer


Det bor en liten djävul i mig

Jag tror att han kan bli
djävligt kär i dig ...

... om du bara visar dig för mig ...

 

©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-20 17:48



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Härlig! Älskar precis sådan galghumor!
2019-05-22

    ej medlem längre
Visar dig? Hur då menar du? Här är man snarare rädd att vara sig själv.
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP