Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att visa tillgänglighet till sin älskade, att finnas till hands när man är behövd är inte tråkigt. Det är kärlek när den är som vackrast och skapar tillit och djupa band.


Tillgänglig

Det är djup,

det är tillit.

Det är humleblomster i försommarkväll,

det är teveronikans himmelsblåa självklara närvaro

i gräsmattan.

Det är skogbäckens klara porlande över mina fötter,

det är liljekonvaljens förförande doft i näsan,

det är den varma brisen som 

smeker min kind.

Det är ljuv fågelsång och  

det är ett stilla vårregn om natten 

att du är tillgänglig för mig närhelst jag behöver dig.

Det är skirt, sanslöst vackert och det jag förundras över och vårdar närmast mitt hjärta. 

Som en älvdrottning sprider jag lyckostoft över dig för evigt.

 

 




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-20 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP