Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hej mitt namn är Tintin


och jag ligger här i himmelriket
utsträckt
där min vän katten och min dagmatte
för två år sedan
lyckades slå det knähöga gräset
1000 m2 med en gräsklippare
som var en korsning mellan
en ardenner och en maskin
Det var då hakan föll ned
min dagmattes svåger, när han såg vad dom gjort :)
katten sa det ska gå att klippa
ingen ville ta sig an
men det kunde de, kvinnor kan jublade de !
idag ligger jag så här i himmelriket
utsträckt och njuter
för jag är bara en valp

katten fick massor av kort
via mobilen i dag av min dagmatte
från trädgården hon grävde upp
men hon undrade hur det gått
med plattgången hon frilade
den hon galopperade ut på
för att hämta Bengalen som smet ut
genom ytterdörren, när hon sommaren
2018
skötte om alla de 10 kattbarnen
när Chefen var på semester
till hemlandet och USA

katten har berättat att trädgården
den blir bara bättre
för varje år och det trots torkan
som varit svår förra året.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-20 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP