Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina små älsklingar har tjatat och tjatat och åter tjatat på mig att jag helt enkelt bara måste lägga ut deras favvo-sång ur mina samlingar - Har sjungit den för dem många kvällar sedan jag första gången hittade på den för 8 år sedan ...


Muminboll-visan

Så här låter den när jag sjunger den för min lillkille ...

Har du sett mitt lilla troll
lilla troll, lilla troll
Han ser nästan ut 
som en muminboll
liten söt och rar
älskad av sin far

Nu ska mumin sova sött
för nu är muminbollen trött

Nu ska mumin sova
hela natten lång
Drömma vackra drömmar
om pappas fina sång



När jag sjunger den för min lilltjej låter den så här ...

Har du sett mitt lilla troll
lilla troll, lilla troll
Hon ser nästan ut 
som en mumanboll
liten söt och rar
älskad av sin far

Nu ska muman sova sött
för nu är mumanbollan trött

Nu ska muman sova
hela natten lång
Drömma vackra drömmar
om pappas fina sång




©Peter Stjerngrim



Kunde liksom inte motstå min lilltjejs vädjande blick ikväll 
Hon är verkligen liten, söt, snäll och alldeles underbar
och liksom sin lillebror och stora storasyster oändligt älskad av sin far ...



______________________________________

publicerades här tidigare i februari 2006
Min älsklingar är nu utflugna och lever sina egna liv ...
Men de lever för alltid i varje lite skrymsle och vrå
inom hela mig oavsett var de befinner sig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-20 21:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gulligt
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP