Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man pratar om trollen

brukar de som oftast dyka upp vid horizonten
Ungefär som om de har hört allting av samtalet innan
som handlade just om dem
Vilket sammanträffande
Deja vu...

När man pratar om trollen!

Ken Cassel
20/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger
Publicerad 2019-05-20 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel