Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Foto : Sten Wiking maj-19 ( privat egendom )


YXAN OCH ELDGAFFELN

Ännu har inga rättsvårdande myndigheter
kunnat enas om rätt behandling av brottslingar.

Men vård innan straffets verkställighet,
och vård efter straffets avtjänande,
har föreslagits.

Dock ! eftersom statistiken talar för 90%
återfall i kriminalitet,
anser betyngda skattebetalare att dödsstraff
bör tillämpas.

Att en viss självsanering sker bland kriminella
anses inte tillräckligt så länge kriminella intellekt
förorenar rättssäkerheten,
och en gång kriminell,alltid kriminell.
Skjut dom !

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-05-20 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP