Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


alla har vi vår

 

Halsen är min Akilles. Jag visste inte det innan. Innan lusten tog över förståndet och allt tycktes kärlek. Det var du och det var han. Och sen var det jag.

Hur förklarar man krig mot sin älskade. Hur förklarar man att man drog en lina på toaletten på Caféet när du vände ansiktet mot någon annan. Och hur ser man in i sin älskades ögon och säger att det inte går mer.

Dina fingrar mot min hals, mjukt och varligt. Dina kyssar över mina läppar. Mjukt. Din nakna kropp längs min sida. Vi mäter våra fingrar.

Och du; jag vill göra det igen.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-05-20 23:17



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du skriver så självklart. Och det gör ont. När livet går i cirklar i ett kaos av ögonblick, blickar, ögon. Men alltid där den där självklarheten som bor längst där inne i hjärtat, men är så svår att hålla kvar. Alltid någon, något i vägen som korsar banden, knöglar till, skär som rakblad. Men du lägger det i dikt, visar på det sanna innerliga bara som du kan. Så fint.

Lasse
2019-05-22

    ej medlem längre
Så nära, intimt och innerligt passionerat. Jag dras in i din text med en sådan kraft att jag nästan blir mållös. Där stannar jag, i känslans intensitet och ordens obarmhärtigt klara och mjuka självklarhet.
2019-05-21

    Melona
Om jag ska dö i en dikt är det i denna. Fy fan. Din lidelse, min igenkänning är stor. Tror nästan att dikten är min!
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP