Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag är allt det här över.


Så fri.

En dag står jag där och ser att bakom mig finns bara ödet.

Det som ska bestämma.

___


Det är något jag vill dela med mig av,
något jag inte vågat berätta om,
en undran om,

Om man blivit utsatt för misshandel
och mannen förnekar att allt hänt,
bara för att klara sig från polisen,

och man är så snäll man kan.

För att det inte ska hända igen,
händer det igen, sen igen..

Så säger det sig självt, träffa honom inte mer.

Men i förnekelsen, händer det inte mig.

Till den man det berör..
Snälla om du läser det här, utnyttja inte oss mer.

Men jag vet, du förstår inte att det är det som sker.
"-Ta bort dina klor från oss."
En dag är allt det här över, det måste det, orkar inte..



En dag står jag där och ser att bakom mig finns bara ödet.

Det som ska bestämma.

___




Så fri




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-20 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP