Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testpilot!

Detta är en testversion!
Testa den mera, och beskriv den mera.
Gör den personlig.
Men hur fasen ska det gå till?




Bunden vers av Mim
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 07:03



Bookmark and Share


  danne //
som ett ögonblick, starten av en ny händelse.

2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mim