Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt klagomål handlar om jag är vaken eller inte.

Ni får gärna väsnas, men inte så tidigt som 06.00.
Eller?
Det beror ju på, om jag redan är vaken förstås!
Vet ni?
Eller ska ni ta reda på det?
Mina vanor.

Drömgrannar, och Drömtider...
Seniorer och lugna människor.
Ty, det har jag läst någonting om.




Bunden vers av Mim
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim