Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Noll och noll är noll" sjöng Peps


Falsk matematik?

Om intet är som väntans tider är ett äpple minus ett äpple väntans tider. Den som inga äpplen har eller kan få, får därmed vänta länge.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-21 07:23



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Intet är som väntanstider
vårflodsveckor, knoppningstider,
ingen maj en dager sprider
som den klarnande april /.../
(Erik Axel Karlfeldt)
Hela dikten rekommenderas.
2019-05-23

  Larz Gustafsson VIP
"Var du än tappar stålarna så rullar dom åt samma håll", eller hur det nu var.

Såg Peps live 2 ggr.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP