Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Far


Saknad

Världen är fattigare, 
Du finns inte mer. 

Vem ska nu 
berätta Dina historier? 

Jag bär i minnets bok, 
men det fanns så många fler.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-21 09:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välformulerat om sorgen och saknaden.
2019-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Livets gång...sorgligt men minnena finns kvar...
2019-06-01

  Gunnel Eriksson VIP
Stor och kärleksfull saknad.
2019-05-22

    ej medlem längre
Saknaden känns ända in i benmärgen.
2019-05-21

  överlevaren VIP
Berörande ordat!
2019-05-21

  ULJO
Stora ord till någon saknad.
2019-05-21

  bögpoesi
Fint <3
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP