Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmarna köps inte för pengar

 

Sorgen!
I min själ,
Har mognat och åldrats med mig

Jag är den enda enastående sorg i världen

Sorgen!
I mitt hjärta,
Har mognat och åldrats med mig

Jag är den enda sorg i världen

Ensamheten!
I min Anda
Har mognat och spridit sig i kroppen

Drömmen!
I min sorg
Har mognat och åldrats med mig

Jag är drömmens sorliga land

Drömmar jag köpte för mitt eget blod
Drömmar jag aldrig utbytte med pengar
Drömmar jag byggde var strid och blod

Jag är en drömlös land

Saknar ingen dröm längre i mitt liv
Saknar ingen människa eller sällskap längre
Saknar ingen kärlek i mitt liv längre

Jag är den strandlösa havet

Till sorg har mitt liv mognat
Till ensamhet har min existens mognat
Till illusion har min aska blivit

Jag är den ingen i existensen som saknar

Allt jag drömde om med våld togs bort av mig
Allt jag hade i livet plundrades av människan
Allt jag önskade och ville kvävdes av människan

Jag är dina bestulna drömmar!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-05-21 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP