Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
George Simion värdig kandidat till europaparlamentet.https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/2224415000979394/


Românie MARE în Europa.

Mina Poeter.se läsare.https://nationbuilder.com/

 

https://www.mareineuropa.ro/voT 

 

George Simion, en politiskt oberoende, är en man som gör skillnad för "Stora Rumänien i Europa" Jag röstar för honom, gör du också som har rätt att bo i 26 EU länder och vill höras. Herr Simion George, han   överraskade   mig med sina besök på platser som dagens politiker döljer, men han stannade på hjälten kyrkogård för att se varför de vandaliseras av ungerska minoriteter, som säger att koncessionsrättigheterna är på 10 km. avstånd är det också den plats där soldater är okända från första världskriget. Simion visade oss vad han menar att vara utanför sitt eget land och orsaken till att 9 miljoner har lämnat Rumänien, efter revolution.

Var vänlig alla att registrera din röst för George Simion på webbplatsen.

 

George Simion un independent ne politic este un om care face deosebire pentru "Romania Mare in Europa"Eu votez pentru el!

Domnul Simion George zilele acestea  ma uimit cu vizitele sale in locuri care politiceni zilelor noastre ascunde cu vehementa,faptele historice. el insa sa oprit din drum la cimitirul eroiilor  sa vada de ce se vandalizeaza de minoritati maghiare, care spuneu ca drepturile de concesiune sunt la 10 km. distanta este si locul unde soldatii necunoscuti de la primul razboi mondial.

Simion ne-a aratat cum si ce dece, regula 99 de ani inseamna sa fi azvarlit din din propria sa tara.

 

 

Va rugam pe toti sa va înregistra?i votul pentru George Simion pe site-ul:

Var vänlig alla att registrera din röst för George Simion på webbplatsen:

Please everyone to register your vote for George Simion on the site:




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-21 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP