Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Ny riktning

Jag promenerar längst grusvägen medans tankarna snurrar runt i huvudet. 
Plötsligt sveper en ny tanke förbi och en energi av livskraft strömmar till i kroppen som gör att jag vet att jag ska stanna upp och bara ta in det som kom.
Jag känner en djup tacksamhet och låter det sjunka in i kroppen.
Sen fortsätter jag att promenera framåt...


... fast i en ny riktning.




Fri vers av Pilträd
Läst 355 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-21 12:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en promenad som förändrade livet!

Jag har haft desamma upplevelser när jag varit ensam på stranden.


2019-07-01

  Lars Hedlin
En mycket härlig text med känsla! :)
2019-06-07

  in effigie VIP
ljuvligt att följa dessa ord...
2019-05-22

    ej medlem längre
Texten ger mig en meditativ skön stillbild av rörelseenergi :)
2019-05-22

  ULJO
Vilken vacker miljö att vandra i.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd