Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 

 

och nu

 

 

då du finns bakom väggen

i stilla tid

 

tyst av sluten laddning

ur

en

 

annan värld då språket

slog rot i vårt

 

inuti

förgrenade

 

och din dag, liksom min

i ursprung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-21 12:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skapelsekraften fin
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP