Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal är äldst

 

 

om man gammal, trött och sliten

helst vill slippa all skiten

om man bara vill dö

ställa sig i dödens kö

 

när kroppen inte längre funkar

och av värk huvet dunkar

syn och hörsel strejkar

och man bara fejkar

 

säg, vore det inte skönt få slippa

när man inte längre kan pippa

livet mist sitt värde har

när man inget har kvar

 

när jag in i himlen seglar

har jag vunnit många segrar

men dessa är inget värda

när jag på denna resa färdas

 

fattig kom jag till världen

fattig jag är på denna färden

livets rikedom kvar på jorden

barn och barnbarn mig vorden

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-21 13:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Livet duger
döden suger
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP