Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hon som håller i solskenet

Och skinandet går till mig
Inte konstigt då, att jag numera bara älskar henne
och ingen annan
För varje gång som hon ler emot mig, blir jag alltid
lika varm inombords och måste bara ta fram
en näsduk och torka bort svetten ifrån pannan
Men så är hon ju också en helt otroligt underbar kvinna
och tjej
En med en lika underbar själ och personlighet
Så det som är okej för henne, är helt okej, för mig..

Det är hon som håller i solskenet!

Ken Cassel
21/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-21 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel