Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan ord

på min dödsbädd
vill jag ha min
hjärna intakt
så jag kan ta farväl
på mitt sätt
kanske värdigt rent av
men mitt sista andetag
tar jag på egen hand
precis som mitt första
när jag skrattade högt
och skrek mig in i livet
länge
utan ord




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-21 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP