Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips till SÄPO...

SÄPO sa, bra spårman ej finns...
SJ behöver ej sin, den minns!
Kan det där med spår
så vi nu föreslår...
Att ni bums ringer upp en stins...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 15:51



Bookmark and Share


  ULJO
Bra tips.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt