Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar efter ordet!

Tryggare kan ingen vara

för vi störs ibland,

vad hjäper väl en bön

eller en bister lön,

Slutar aldrig ropa

för jag är så otrygg

Men att skåda ljuset

är den sanna glädjen,

Dyka ner en tidig morgon

bakom Bibelens svarta

pärmar,

Heligheten växer, tänk

så många så, har jagat

ljuset,

och funnit det i

Fadershuset!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-22 11:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra...
2019-06-01

  Bibbi VIP
Jättebra!
2019-05-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Din tro är din kraft! Och du finner ljus.
2019-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text, hur du letar och finner!
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy