Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jobbrelaterat


att stå för det man gör

att stå för det man gör 

borde det vara det enda sanna

men efter dina lögner och att du fortsätter 

att ljuga ,får mig att förlora tron på dig

 

och endast för att skydda dig själv

 

...att be  om ursäkt är väl långsökt 

 

men i stället fick jag skulden för något 

 

som du gjort

 

falskhet?

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-21 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Opportunister, kappvindare och vindflöjlar är farliga eftersom de är opålitliga.
I mitt idealsamhälle har sådant rensats ut.
2019-05-21

  Öknens Ros VIP
Hur kan man sjunka så lågt, låta nån annan få skulden för något man själv gjort?
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP