Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Maj, sköna maj!

Maj i sin strålglans med allt som blir liv.
Ger styrka åt naturen ger den ett driv.

Små knoppar vi ser som stretar mot solen.
Där står den och niger den vackra violen.





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-21 16:43



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2019-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en härlig årstid, den bästa av alla tycker jag.
2019-05-22

  Larz Gustafsson VIP
En underbar tid.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP